Plant op Wand

Welkom op de website van Plant op Wand. Uw partner op het gebied van gevelbeplanting voor zowel zakelijk als particulier.

Geruime tijd zijn wij al partner en adviesorgaan voor gemeenten, stedenbouwkundigen, ecologen, architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

Als geen ander zijn wij bekend met, enerzijds de voorwaarden van de architect en bouwer, anderzijds met milieuaspecten, esthetische en technische mogelijkheden met gevelgroen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen steeds voor iedere situatie een specifiek plan. Bij elke uitdaging wordt rekening gehouden met de huidige situatie, het gewenste doel, alsmede het beschikbare budget.

Vragen? Direct contact…

 

Plant op Wand Particulier


1Wilt u graag meer kleur en geur in huis? Dan bieden wij u een uniek product! Plant op Wand maakt graag samen met u een afspraak om uw wensen te bespreken.

Plant op Wand Zakelijk


2Voor de zakelijke markt hebben wij aantrekkelijke oplossingen en onderhoudscontracten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze zakelijke adviseurs.

Maatwerk is ons Vak!


3Voor elk idee hebben wij een oplossing! Daarom bieden wij u altijd een offerte op maat op basis van uw wensen en behoefte. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met onze adviseurs!

Hoe werkt het!


4Wilt u graag meer weten over de werking van ons product? Dan maken wij graag een afspraak met u om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken!

 

 

Vragen? Direct contact…

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

 

Contact
Bezig met versturen